Continuing Miami's tradition of modern architecture and historic Art-Deco Period, this 10,000 sq. ft. restaurant was designed. It is sited on a corner lot and is part of the base of a proposed high-rise building in the Miami's Design District.

The corner is marked and articulated with a curved volume containing a ramp to the upper level and the roof terrace. A two story glass facade at the entrance welcomes and invites visitors in. The two story structure is divided into two parts on the main boulevard with a transparent base and sliding doors allowing for a sidewalk café and a more solid volume on the upper level. An oceanic volume cantilevering from the upper level above the street contains the bar and becomes the signage and a billboard to the street. The aim here is to blur the threshold between private and public, inside and outside, past and future.